Naša zgodba

Zgodba Otroškega kotička se je začela 2013, ko smo realizirali željo po trgovini z nežno rabljenimi otroškimi oblačili in opremo v Mozirju. 


Ker smo želeli zagotoviti celovito ponudbo storitev za naše najmlajše, smo hitro dejavnosti razširili na izposojo napihljivih otroških igral. S tem smo poskrbeli za športne aktivnosti otrok na rojstno­dnevnih zabavah, na piknikih ali pa preprosto ob lepih vikendih doma. Saj mislimo da zdrav otrok je tisti, ki ima kolena umazana od trave.  :)


Vedno smo podpirali lokalno in januarja 2016 je tako nastala  spletna trgovina z ročno narejenimi izdelki slovenskih ustvarjalcev, namenjena izdelkom za otroke in nosečnice. Cilj spletne trgovine Otroški kotiček - unikatni izdelki slovenskih ustvarjalcev je na enem mestu zbrati čim več slovenskih ustvarjalcev.

Prav tako pa želimo delovati in razmišljati lokalno in s tem podpirati lokalne ustvarjalce, saj z nakupom unikatnih izdelkov slovenskih proizvajalcev ne podpiramo velikih korporacij. Poleg vsega pa dobite izdelek, ki je lahko narejen po vaših željah, predvsem pa ima dušo, saj ni narejen serijsko.


A vseeno nekaj je še manjkalo, saj Nežno rabljeni artikli so v treh letih prerasli Mozirje in širšo okolico. Zato smo se odličili, da preko spletne trgovine omogočimo tudi tistim ki živijo izven Celjske regije, da se vključijo v naš cikel KUPIŠ -> PRERASTEŠ -> PRODAŠ -> KUPIŠ, s tem izpraznejo polne omare nežno rabljenih oblačil, ki jih ne potrebujejo in v zameno kupijo tiste, ki jih bo njihov otrok res nosil.

                                                                                                                                       


S celotno ponudbo Otroškega kotička bi radi dosegli čim širšo populacijo staršev, babic, dedkov, tet, stricev, prijateljev in drugih udeležencev v zdravem razvoju otroka.


Za vsak dan vas obleče Otroški kotiček -­ nežno rabljena otroška oblačila in oprema. Za aktivnosti poskrbi Otroški kotiček -­ napihljiva otroška igrala.

Za posebne priložnosti, darila, polepšanje sobe, za igro, nego ali pa za miselne aktivnosti pa je Otroški kotiček -­ unikatni izdelki slovenskih ustvarjalcev pravi naslov za vas.


Vse naše aktivnosti lahko prebrskate na enem mestu, WWW.OTROSKI-KOTICEK.SI