Pišite nam

Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, če smo kaj pozabili nas PROSIM opomnite! Za sodelovanje vas nagradimo DODATNIM POPUSTOM!

Imate v vaših omarah kaj nežno rabljenih artiklov, ki jih ne potrebujete več? Z veseljem jih prodamo za vas! Lahko nam pišeš ali pa nas kar pokliči!

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali oblačila odkupujete?

Nežno rabljena otroška oblačila prodajamo namesto vas. To pomeni, da ob sprejemu artikle pregledamo, popišemo na komisijski izpis, iz katerega je razvidno katere artikle prodajamo v vašem imenu, koliko je teh artiklov, ter koliko vi dobite, ko se artikel proda. V določenih primerih se odločimo tudi za takojšnji odkup rabljenih oblačil.

 

Po kakšni ceni pri vas prodam rabljena otroška oblačila?

Cene so v večini določene, saj z našimi izkušnjami vemo kakšna je priporočena cena, da se bo izdelek prodal. Pri cenah oblačil in opreme, višjega cenovnega razreda, smo prilagodljivi. V vsakem primeru poslušamo stranko in se trudimo, da so vsi udeleženci zadovoljni - kupci in stranke, ki oblačila prinesejo v prodajo.

Kako poteka sprejem otroških oblačil?

Sprejem poteka na način, da najprej sami pregledate artikle, ki jih želite prodati. Artikle operite in očistite. Pri sprejemu v Kotičku bomo vse pregledali še enkrat in rabljena oblačila, ki so primerna za prodajo, zapisali na komisijski izpis. Zraven bomo napisali cene, ki jih boste dobili, ko se artikli prodajo. Izpis vam nato pošljemo v predogled in potrditev. 

Kaj sprejemate v prodajo?

Sprejemamo nežno rabljena otroška oblačila in obutev od št. 0 – 170 (do 15 let),  brez madežev, luknjic,  skratka nepoškodovana. Vsa oblačila morajo biti oprana. Tudi obutev mora biti očiščena. Nežno rabljena otroška oblačila in obutev morajo biti aktualna, kar pomeni kupljena zadnjih nekaj let. Pri tem ne želimo biti nespoštljivi, vendar se tudi pri otroških stvareh kroji menjajo in starejši niso več aktualni

Kako je z izplačilom?

Izplačilo sledi najkasneje en mesec po prodaji. V primeru, da je na pogodbi skupna vrednost artiklov višja od 10€, počakamo, da se proda vsaj za 10€, preden vam izplačamo, razen če se dogovorimo drugače.

Kaj se zgodi z oblačili, ki jih ne prodate?

Oblačila, ki se niso prodala v nekem daljšem časovnem roku podarimo na KORK Polzela, ki ga vodi Olga Hočevar. Pri menjavi konfekcije iz poletne z zimsko oblačila skladiščimo in jih v zgodnjih pomladnih mesecih postopoma vračamo v prodajo (velja predvsem za fizično trgovino).

OTROŠKI KOTIČEK

Šolska ulica 2, 3330 Mozirje

040 611 233

info@otroski-koticek.si

Na telefon in mail smo dosegljivi:

PON - PET: 10:00 - 18:00

SOB: 9:00 - 12:00

 

Lokacija

Otroški kotiček
Otroški kotiček
Šolska ulica 2, 3330 Mozirje
Poglej si Google zemljevid
Telefon:
040611233

Odpiralni čas
TOR - PET: 10:00 - 18:00
SOB: 9:00 - 12:00

Obrazec za kontakt

Captcha