Prodaj otroška oblačila

Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, če smo kaj pozabili nas PROSIM opomnite! Za sodelovanje vas nagradimo DODATNIM POPUSTOM!

Imate v vaših omarah kaj nežno rabljenih artiklov, ki jih ne potrebujete več? Z veseljem jih prodamo za vas! Lahko nam pišeš ali pa nas kar pokliči!

OTROŠKI KOTIČEK

Šolska ulica 2, 3330 Mozirje

040 611 233

info@otroski-koticek.si

Na telefon in mail smo dosegljivi:

PON - PET: 10:00 - 18:00

SOB: 9:00 - 12:00

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali oblačila odkupujete?

Oblačil ne odkupujemo, ampak jih prodajamo namesto vas. To pomeni, da ob sprejemu artikle skupaj pregledamo, popišemo na pogodbo, iz katere je razvidno katere artikle prodajamo v vaše imenu, koliko je teh artiklov ter koliko vi dobite, ko se artikel proda. Pri sprejemu se držimo istega postopka z razliko da vsa obveščamo preko telefona ali mail naslova.

 

Po kakšni ceni pri vas prodam oblačilo?

Mi oblačil in opreme ne odkupujemo ampak samo prodajamo namesto vas. Cene so v večini določene, saj z našimi izkušnjami vemo kakšna je priporočena cena, da se bo izdelek še vseeno prodal. Pri cenah oblačil in opreme, višjega cenovnega razreda, smo prilagodljivi. V vsakem primeru poslušamo stranko in se trudimo, da so vsi udeleženi zadovoljni - kupci in stranke, ki oblačila prinesejo v prodajo.

Kako poteka sprejem?

Sprejem poteka na način, da najprej sami pregledate artikle, ki jih želite prodati. Artikle operite in očistite, saj bomo v prodajo lahko dali le nepoškodovane in očiščene stvari. Ko se boste oglasili v trgovini, bomo vse še skupaj pregledali in zapisali na komisijsko pogodbo. Zraven bomo napisali cene, ki jih boste dobili, ko se artikli prodajo. Postopek je za vas, komitente, s tem zaključen. Mi potem ustrezno označimo vaša oblačila, obutev ali opremo in jih damo v prodajo.

Kaj sprejemate v prodajo?

Sprejemamo nežno rabljena oblačila, obutev in opremo od št. 0 – 152 (do 12 let),  brez madežev, luknjic,  pomeni nepoškodovana. Vsa oblačila morajo biti oprana in nezmečkana, tudi obutev mora biti oprana. Kar je pri opremi pralnega, mora biti oprano, ostalo očiščeno in nepoškodovano. Oblačila in obutev morajo biti aktualna, kar pomeni kupljena zadnjih nekaj let, pri tem ne želimo biti nespoštljivi, vendar se tudi pri otroških stvareh kroji menjajo in starejši niso več aktualni.

Kako je z izplačilom?

Izplačilo sledi najkasneje en mesec po prodaji. V primeru, da je na pogodbi skupna vrednost artiklov višja od 10€, počakamo, da se proda vsaj za 10€, preden vam izplačamo, razen če se dogovorimo drugače.

Kaj se zgodi z oblačili, ki jih ne prodate?

Oblačila, ki se niso prodala v nekem daljšem časovnem roku vračamo lastniku, oziroma se pogovorimo o možnostih znižanja cene. Veliko strank se odloči, da vrnjenih oblačil ne želijo, takrat predlagamo, da se podarijo na KORK Polzela, ki ga vodi Olga Hočevar. Pri menjavi konfekcije iz poletne z zimsko po navadi oblačila skladiščimo (odvisno od dogovora s stranko) in jih v zgodnjih pomladnih mesecih postopoma vračamo v prodajo (velja predvsem za fizično trgovino).